Ruimte Voor Communicatie – Carla Hoffschulte

Actueel archief

Actueel archief

AMSTERDAM: HET NIEUWE VENETIË?

Het aantal toeristen in Amsterdam groeit onstuimig. Dit tot ergernis van menig Amsterdammer. Tegelijkertijd heeft onze economie de toeristen ook hard nodig. Zou Amsterdam nog wel even leuk zijn zonder alle inkomsten van toeristen? Met een stad die aan alle kanten uit zijn voegen barst, staan we op een kantelpunt. Hoe zorgen we in de komende vier jaar dat de stad niet bezwijkt onder het constant toenemende aantal bezoekers? Met de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur is het hoog tijd dat kiezers hierover in gesprek gaan met de gevestigde orde.Hoe positioneren verschillende partijen zich omtrent de thema’s: spreiding, visie, accommodatie, handhaving en de Passenger Terminal Amsterdam (PTA)?

Naast het debat over deze thema’s zal Amsterdam in Progress ook haar Balanswijzer bekend maken. In de Balanswijzer komt naar voren in hoeverre de partijprogramma’s aandacht en oplossingen hebben voor drukte, toerisme en balans in de stad.

Carla Hoffschulte