Ruimte Voor Communicatie – Carla Hoffschulte

Actueel archief

Actueel archief

AT5 DRUKTEDEBAT OVER DRIE THEMA’S

Is het te druk in Amsterdam? Het is in ieder geval wel een stuk drukker geworden de afgelopen jaren. Amsterdam kan jaarlijks rekenen op maar liefst 17 miljoen bezoekers. En maandelijks worden er één miljoen hotelovernachtingen geboekt in de stad. AT5 organiseerde een druktedebat over drie deelonderwerpen: Airbnb, logistiek en monocultuur.

In meerdere debatten samen met kenners en ervaringsdeskundigen wordt er gezocht naar het antwoord op de vraag: Wat voor stad willen we zijn? Kijk naar een boeiend gesprek tussen binnenstad bewoners, ondernemers, de politie, hoteleigenaren, airbnb’ers, verantwoordelijk wethouders Ollongren en Litjens en creatievelingen die de drukte juist gebruiken als inspiratiebron.

http://www.at5.nl/video/142400

Alexis Koutouzis