Ruimte Voor Communicatie – Carla Hoffschulte

Actueel archief

Actueel archief

AT5 DE STRATEN VAN AMSTERDAM OVER DRUKTE ROND HET CENTRAAL STATION

Op 9 juni 2017 was Walther Ploos van Amstel hoofdgast van het AT5-programma De Straten van Amsterdam. Vanuit zijn appartement aan de Prins Hendrikkade heeft hij uitzicht op het Centraal Station en vertelt hij over de toenemende drukte en de oplossingen die daarvoor in de maak zijn. Heel belangrijk is naar zijn idee de opening van de Noord/Zuid-lijn in juli 2018.

Als tweede gast mocht ik mijn mening geven over probleem en oplossing in een breder perspectief. Al wandelend over het stationsplein ontstond onder leiding van Waldy Geenen een leuk gesprek. De aflevering eindigt toepasselijk met het nummer Take a Walk on the Wild Side van Lou Reed.

Alexis Koutouzis